top of page

Massage

Vi är en HBTQ-inriktad massagesalong. Vår målsättning är att du ska känna dig naturlig och välkommen under din behandling inom ditt eget community. Alla är såklart välkomna att boka tid hos oss!
 

 • Vi är båda utbildade massageterapeuter på Axelssons Institute - "the home of swedish massage". Vi använder oss av ekologiska produkter av hög kvalité från C/O Gerd. Vi är certifierade av Kroppsterapeuternas yrkesförbund.
   

 • I alla våra behandlingar ingår ett värmande ångfotbad, frukt, choklad och te. Kom därför alltid 15 min innan din massagetid för att kunna ta del av detta. Vi erbjuder alla massagekunder 20% rabatt på våra spa och hudvårdsprodukter från C/O Gerd och Andrew Christian Skincare
   

 • Lokalen är inte handikappanpassad då det är en brant trappa upp till behandlingsrummet.
   

 • Bokade tider måste avbokas senast 24h innan behandlingstillfället. Du avbokar genom att använda avbokningskoden du fått i din bokningsbekräftelse. No-shows debiteras till 100%.
   

 • Vi är en kontantfri salong/butik. Det går bra betala med Swish eller kort på plats, eller med Klarna i samband med din bokning.
   

 • Alla massageterapeuter är vaccinerade mot Covid-19 och Mpox (Apkoppor)

Vi är certifierade medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Alla massörer är fullvaccinerade mot COVID-19

KrY-Sigill-KS-300x300.png
vaccin.png

Vår behandlingsmeny

Klassisk svensk - Halvkropp 40 min 695:-

I denna behandling fokuserar vi på områden där du känner dig spänd, har ont eller de områden som kan vara orsaken, efter dina önskemål. Ett vanligt exempel på vad vi kan hinna gå igenom på denna tid kan tex vara nacke, rygg och axlar.

Duo-behandling för 2
70 min 1795:-

För par och vänner som får massage samtidigt bredvid varandra med öppen eller stängd gardin mellan.  Ta gärna med en liten flaska bubbel att dela på under fotbadet!

Klassisk svensk - Helkropp
70 min 995:-

I vår 70 min behandling hinner vi massera igenom hela kroppen grundligt för att släppa på spänningar och ge dig en känsla av avslappning och ny energi.

Detta är vår mest populära behandling

4-Hands massage
60 min 1495:-

Två massörer masserar en gäst samtidigt.  Kroppen har svårt att tolka beröring på flera olika delar samtidigt och ger därför en euforisk upplevelse.

Oljemassage - Helkropp
60 min 895:-

Detta är en ytligare behandling än den svenska massagen som främst är till för att minska stress i sinnet och ge dig en skön, återställd och avslappnad känsla i kroppen innan du återvänder till vardagens bestyr.

Slappna av med ångfotbad
15 min, Ingår alltid!

I alla behandlingar ingår en avslappnande stund i vår salong med ångfotbad, frukt, choklad & te.


Kom alltid 15 min innan din bokade tid för detta.

FAQ - Vanliga frågor

Hur mycket ska jag klä av mig? * Du väljer själv om du vill behålla underkläder på eller vara helt naken. Välj det du känner dig mest bekväm i. * Använder du sport-BH behöver du ta av denna, BH med bygel kan du välja att behålla på. * Vid halvkroppsmassage behöver du bara klä av dig på de delar av kroppen som ska masseras.

Finns det möjlighet att duscha på plats? * Vi har ingen möjlighet till dusch på plats, toalett med möjlighet att tvätta händer finns. * Vi ser att du kommer nyduschad och fräsch till din massagebokning.

Jag har en sjukdom, kan jag ändå komma på massage? * Har du en smittsam sjukdom såsom covid, influensa etc. ska du inte komma på massage. * Är det en ej smittsam sjukdom det rör sig om ber vi dig kontakta din läkare för att få ett säkert svar. * Lider du av smittsam hudsjukdom kan vi inte ta emot dig. Vi har inte någon möjlighet att massera dig med handskar. * Observera att lokalen inte är handikappanpassad.

Kan även tjejer komma på massage? * Självklart! Alla är välkomna! * Kvinnor gravida i vecka 8 eller senare ber vi vända sig till specialiserade massagesalonger för gravida.

Jag har nyligen skadat mig, kan jag komma på massage? * Har du öppna sår någonstans på kroppen ber vi dig avvakta med din massage. * Har du nyligen drabbats av en fraktur, stukning eller liknande ber vi dig även då avvakta med massage, kontakta din läkare om du känner dig osäker.

Vem är det som masserar? * Vi är ett tvåmansföretag och det är även vi som masserar, vi är två killar i 30-årsåldern som driver Torso shop & massage. Du har inte möjlighet att välja mellan oss två. * Vid duo och 4-hands massager masserar vi båda två.

bottom of page