top of page

Massage

Vi är en HBTQ-inriktad massagesalong. Vår målsättning är att du ska känna dig naturlig och välkommen under din behandling inom ditt eget community. Alla är såklart välkomna att boka tid hos oss!
 

 • Vi är båda utbildade massageterapeuter på Axelssons Institute - "the home of swedish massage". Vi använder oss av ekologiska produkter av hög kvalité från C/O Gerd. Vi är certifierade av Kroppsterapeuternas yrkesförbund.
   

 • I alla våra behandlingar ingår ett värmande ångfotbad, frukt, choklad och te. Kom därför alltid 15 min innan din massagetid för att kunna ta del av detta. Vi erbjuder alla massagekunder 20% rabatt på våra spa och hudvårdsprodukter från C/O Gerd och Andrew Christian Skincare
   

 • Lokalen är inte handikappanpassad då det är en brant trappa upp till behandlingsrummet.
   

 • Bokade tider måste avbokas senast 24h innan behandlingstillfället. Du avbokar genom att använda avbokningskoden du fått i din bokningsbekräftelse. No-shows debiteras till 100%.
   

 • Vi är en kontantfri salong/butik. Det går bra betala med Swish eller kort på plats, eller med Klarna i samband med din bokning.
   

 • Alla massageterapeuter är vaccinerade mot Covid-19 och Mpox (Apkoppor)

Vi är certifierade medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Alla massörer är fullvaccinerade mot COVID-19

KrY-Sigill-KS-300x300.png
vaccin.png

Vår behandlingsmeny

Klassisk svensk - Halvkropp 40 min 695:-

I denna behandling fokuserar vi på områden där du känner dig spänd, har ont eller de områden som kan vara orsaken, efter dina önskemål. Ett vanligt exempel på vad vi kan hinna gå igenom på denna tid kan tex vara nacke, rygg och axlar.

Duo-behandling för 2
70 min 1795:-

För par och vänner som får massage samtidigt bredvid varandra med öppen eller stängd gardin mellan.  Ta gärna med en liten flaska bubbel att dela på under fotbadet!

Klassisk svensk - Helkropp
70 min 995:-

I vår 70 min behandling hinner vi massera igenom hela kroppen grundligt för att släppa på spänningar och ge dig en känsla av avslappning och ny energi.

Detta är vår mest populära behandling

4-Hands massage
60 min 1495:-

Två massörer masserar en gäst samtidigt.  Kroppen har svårt att tolka beröring på flera olika delar samtidigt och ger därför en euforisk upplevelse.

Oljemassage - Helkropp
60 min 895:-

Detta är en ytligare behandling än den svenska massagen som främst är till för att minska stress i sinnet och ge dig en skön, återställd och avslappnad känsla i kroppen innan du återvänder till vardagens bestyr.

Slappna av med ångfotbad
15 min, Ingår alltid!

I alla behandlingar ingår en avslappnande stund i vår salong med ångfotbad, frukt, choklad & te.


Kom alltid 15 min innan din bokade tid för detta.

bottom of page